Ecommotion Online Resultaat

Helder, betrokken en resultaatgericht

Ecommotion beperkt zich niet tot óf webanalyse óf online marketing en vindbaarheid. Onze kracht zit in de combinatie.

Over Ecommotion

Drijvende kracht achter Ecommotion is Sander Idzerda (1974). Hij merkte dat er bij veel bedrijven meer behoefte is aan online kennis en ervaring. Tegenwoordig red je het niet meer met een grote dosis enthousiasme en een leuke site. In sommige branches is er een enorme competitie. in die gevallen zul je het gewoon beter moeten doen online en dat is niet altijd makkelijk.

Sander heeft passie voor online en veel ervaring. Van de techniek, de analyse en het continue willen verbeteren en ervaring in sterk veranderde markten. "Intrigerend hoe groot kleine bedrijven online kunnen zijn."

Achtergrond

Sanders passie voor online blijkt wel uit het feit dat hij er tijdens zijn studies werktuigbouwkunde, en bedrijfskunde een online bedrijf naast had. Zo ontwikkelde hij een online survey tool en diverse online applicaties en sites. Later ging hij aan de slag als webanalist en kwam zo terecht bij Thomas Cook. Omdat hij én de techniek beheerste, én analytisch sterk was én ook begreep waar je als business naartoe wilt, werd hij sitemanager een van de grootste vakantiewebsites van Nederland.

Het ondernemerschap bleef lonken, vandaar dat hij in 2011 Ecommotion is gestart en sindsdien bedrijven en organisaties bijstaat in het verbeteren van het online resultaat.

Kun je hulp gebruiken en zit jij met vragen of een uitdaging? Leuk!
Bel me: 06-41828068 of mail naar info@ecommotion.nl

Sander Idzerda